Tradicinė meksikietiška gvakamolė

Gvakamolė – tradicinė meksikietiška užtepėlė, kurios pagrindą sudaro avokadai. Pastaruoju metu šis užkandis tapo populiarus visame pasaulyje.

Svarbiausias dalykas gaminant gvakamolę – rasti gerus prinokusius avokadus ir būtinai įpilti į avokadų tyrę citrinų arba žaliųjų citrinų sulčius. Šis paprastas žingsnis leis užtepėlei išsaugoti gražią žalią spalvą.

Ingredientai
Porcijos: +
Porcijoje

Kalorijos: 670 kcal

Baltymai: 7.1 g

Riebalai: 62.6 g

Angliavandeniai: 27.5 g

Gaminimas
10 min. Print
  • Sugruskite česnakus ir sumaišykite jas su druską naudodami šakutę.

  • Smulkiai supjaustykite pomidorus, kalendras ir svogūnus.

  • Supjaustykite avokadus per pusę, išimkite kauliukus ir nuimkite žievę. Suminkštinkite iki vientisos masės.

  • Iš karto įpilkite į gautą avokadų tyrę 3 šaukštus žaliųjų citrinų sulčių, kad tyrė neparuduotų.

  • Pridėkite kitus ingredientus ir gerai sumaišykite.

  • Gvakamolė pagaminta, iš karto vaišinkite ja šeimos narius arba draugus.

Reitingas
( 1 , vid. 55 )
SeimosReceptai.lt
Parašykite komentarą

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: