Pistacijų ir avokadų padažas su žalumynais

Lengvas ir paprastas padažas iš pistacijų ir avokadų, kurį galima pagaminti vos per 5 minutes. Šis receptas tiks ir vegetarams su veganais. Padažas tinka prie salotų arba prie patiekalų iš vištienos. Taip pat jį galima valgyti su sumuštiniais, traškučiais arba fri bulvytėmis.

Ingredientai
Porcijos: +
Porcijoje

Kalorijos: 199 kcal

Baltymai: 2.3 g

Riebalai: 20.2 g

Angliavandeniai: 5.4 g

Gaminimas
5 min. Video receptas Print
  • Nulupkite avokadą, supjaustykite per pusę ir išimkite kaulą. Nulupkite česnakus. Išvalykite jalapeną nuo sėklų, išplaukite ir supjaustykite.

  • Kalendras bei petražoles irgi išplaukite ir pašalinkite stiebus.

  • Sudėkite į blenderį avokadą, jalapeną, česnakus, kalendras bei petražoles. Įpilkite pusę stiklinės vandens ir tiek pat alyvuogių aliejaus. Išspauskite žaliosios citrinos sultis. Įpilkite druską. Sumalkite viską iki vientisos masės.

  • Įdėkite į blenderį pistacijas ir dar kartą viską sumalkite. Padažas pagamintas.

Reitingas
( 1 , vid. 55 )
SeimosReceptai.lt
Parašykite komentarą

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: