Fritata su špinatais



Ingredientai
Porcijos: +4
Porcijoje
Kalorijos: 317 kcal
Baltymai: 21 g
Riebalai: 23 g
Angliavandeniai: 7 g


Gaminimas
40 min.Print
  • Fritata su špinatais
    Kiaušinius, pieną ir parmezaną suplakite plaktuvu. Pagardinkite druska ir pipirais.
  • Fritata su špinatais
    Įkaitinkite alyvuogių aliejų keptuvėje ant vidutinės ugnies. Smulkiai supjaustytą svogūną pakepinkite 5 minutes, pridėkite smulkintą česnaką ir pakepinkite dar minutę.
  • Fritata su špinatais
    Špinatus susmulkinkite peiliu ir dalimis dėkite į keptuvę su svogūnais ir česnakais. Troškinkite, kol špinatų tūris šiek tiek sumažės.
  • Fritata su špinatais
    Įpilkite į keptuvę kiaušinių mišinį ir išlyginkite.
  • Fritata su špinatais
    Ant viršaus pabarstykite nedidelius gabalėlius ožkos sūrio. Uždenkite keptuvę dangčiu ir gaminkite ant nedidelės ugnies 10-13 minučių.
  • Fritata su špinatais
    Pastatykite keptuvę į iki 180 °C įkaitintą orkaitę dar kelioms minutėms, kad fritata apskrustų.



Pasidalink su draugais
Įvertinimas
( Dar nėra įvertinimų )
ŠeimosReceptai.lt
Parašykite komentarą

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: