Užkepta lašiša su pesto padažu ir makaronais iš cukinijų

Užkepta lašiša su pesto padažu ir makaronais iš cukinijų
Ingredientai
Porcijos: +6
Porcijoje
Kalorijos: 656 kcal
Baltymai: 54.80 g
Riebalai: 43.50 g
Angliavandeniai: 8.50 g
Gaminimas
25 min.Print
  • Įdėkite į blenderį baziliką, česnako skilteles, alyvuogių aliejų, kedrų riešutus, Pecorino sūrį, žiupsnelį druskos ir pipirų bei visos citrinos sultis ir maišykite, kol ingredientai pataps žaliu pesto padažu.
  • Sutepkite kepimo skardą sviestu, padėkite ant jos lašišos filę be odos, prieš tai pagardindami ją druska ir pipirais. Žuvį sutepkite plonu sluoksniu pesto padažo (maždaug 2-3 mm). Įdėkite kepimo skardą maždaug 17 minučių į iki 160 laipsnių įkaitintą orkaitę.
  • Tuo pačiu metu įkaitinkite keptuvę su saulėgrąžų aliejumi. Supjaustykite cukinijas plonomis juostelėmis (kad būtų panašios į makaronus) ir apie 1 minutę pakepinkite karštame aliejuje.
  • Tada suberkite smulkiai supjaustytus rausvuosius svogūnus, supjaustytus pomidorus, druską, pipirus ir kapotas petražoles. Viską gerai sumaišykite ir troškinkite dar 1 minutę. Tada nuimkite keptuvę nuo ugnies.
  • Užkepta lašiša su pesto padažu ir makaronais iš cukinijų
    Ant lėkščių sudėkite cukinijas su pomidorus. Žuvį supjaustykite į norimus gabaliukus ir dėkite ant daržovių. Skanaus!
Pasidalink su draugais
Įvertinimas
( 1 assessment, vid. 55 )
ŠeimosReceptai.lt
Parašykite komentarą

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: