Vištienos nuggets kepsneliai su avokado padažu

Vištienos nuggets kepsneliai su avokado padažu

Gaminame traškius vištienos nuggets kepsnelius su bolivinėmis balandomis ir avokado padažu.

Ingredientai
Porcijos: +
Gaminimas
60 min. Print
  • Sudėkite bolivines balandas į troškintuvą, užpilkite vandeniu ir palaukite kol užvirs. Sumažinkite ugnį ir virkite dar apie 20 minučių. Perkelkite į dubenį ir leiskite atvėsti. Pabarstykite juodais pipirais, maltu kuminu ir 1/2 šaukštelio druskos.

  • Įkaitinkite orkaitę iki 180°C. Ant kepimo skardos uždėkite kepimo popierių.

  • Patvariame maišelyje sumaišykite ryžių miltus kukurūzų krakmolą ir šaukštelį druskos. Pakratykite maišelį, kad gautųsi daugmaž vientisa masė. Išpilkite masę į gilų dubenį.

  • Kitame dubenyje suplakite kiaušinius ir 1 šaukštą žaliųjų citrinų sulčių.

  • Supjaustykite vištienos filę 1 cm pločio ir 2 cm ilgio juostelėmis.

  • Kiekvieną juostelę iš pradžių išvoliokite miltų masėje, paskui kiaušiniuose ir tada - bolivinėse balandose.

  • Padėkite išvoliotas vištienos juosteles ant kepimo skardos ir kepkite orkaitėje 20-25 minutes.

  • Dabar pagaminkite avokado padažą, su kuriuo valgysite vištienos nuggets kepsnelius. Blenderyje sumalkite kalendrų lapus, 1 šaukštą žaliųjų citrinų sulčių, česnaką ir avokadą. Skanaus!

Reitingas
( 1 , vid. 55 )
SeimosReceptai.lt
Parašykite komentarą

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: