Žaliųjų citrinų sultys - patiekalai ir receptai
Kalorijos ir maistinė vertė (100 g):
0,40 g
Baltymai0,10 g
Riebalai8,40 g
Angliavandeniai25,00
kcalOrkaitėje užkepta lašiša su kokosų pienų, kario pasta ir daržovėmis.
Labai traškus, saldus ir aštrus užkandis iš užkeptų žiedinių kopūstų su saldžiarūgščiu granatų padažu.
Salsa Verde – tai tradicinis itališkas žalias padažas, tinkantis kaip pagardas prie žuvies, mėsos arba daržovių. Taip pat, šį padažą neretai valgo kaip užtepėlę.
Šį patiekalą lengvai galima įsivaizduoti kokio nors viduržemio jūros virtuvės restorano meniu. Bet mes papasakosime, kaip pagaminti šias aštrias krevetes
Gaminame traškius vištienos nuggets kepsnelius su bolivinėmis balandomis ir avokado padažu.
Jeigu nemėgstate aštrių patiekalų, ši užtepėlė iš avokadų ir citrusinių jums tikrai patiks.
Išbandykite šią saldžiai aštrią gvakamolę. Jalapenai ir žaliųjų citrinų sultys suteikia jai aštrumo, o mangai puikiai papildo tradicinės gvakamolės skonį.