Buritos su pievagrybiais, ryžiais ir špinatais

Ingredientai
Porcijos: +
Gaminimas
30 min. Print
  • Supjaustykite pievagrybius vidutiniais gabaliukais, susmulkinkite jalapeną ir svogūną, sutraiškykite česnaką. Sutarkuokite mocarelos sūrį stambia tarka.

  • Išvirkite ryžius pagal instrukcija ant pakuotės, nupilkite skystį iš skardinės su pupelėmis.

  • Keptuvėje ant vidutinės ugnies įkaitinkite aliejų. Apkepkite joje svogūną, jalapeną, česnakus ir pievagrybius per 5 minutes. Įdėkite špinatus ir kepkite dar porą minučių nuolat maišydami. Pabarstykite žaliųjų citrinų sultimis, druska bei maltais kmynais. Pridėkite ryžius bei pupeles ir palikite dar 1-2 minutėm. Įdėkite sūrį ir gerai viską permaišykite, kad jis pradėtų lydytis.

  • Pašildykite tortilijas ant sausos keptuvės iš abiejų pusių. Padalinkite įdarą į vienodas dalis ir sudėkite ant tortilijų. Suvyniokite tortilijas ir neškite prie stalo su salsa padažu.

Reitingas
( 1 , vid. 55 )
ŠeimosReceptai.lt
Parašykite komentarą

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: