Ingredientai
Porcijos: –+
- Vištienos filė 2 vnt.
- Avokadas 1 vnt.
- Svogūnai ¼ vnt.
- Žaliųjų citrinų sultys 1 valg. š.
- Bazilikai (lapai) 2 valg. š.
- Druska pagal skonį
- Malti juodieji pipirai pagal skonį
Paruošimo būdas
- Iš pradžių reikia išvirti vištienos filę. Įdėkite vištienos filę be kaulų ir odos į didelę keptuvę, įpilkite vandenį ir virkite ant didelės ugnies.
- Kai vanduo užvirs, sumažinkite ugnį ir uždenkite dangteliu. Troškinkite dar apie 30 minučių.
- Tada perkelkite vištienos filę ant pjaustymo lentos ir leiskite atvėsti.
- Supjaustykite vištieną juostelėmis, avokadą ir svogūną – mažais kubeliais.
- Sudėkite vištieną, avokadą ir svogūną į vieną indą, pridėkite likusius ingredientus ir gerai viską sumaišykite.
- Jeigu turite blenderį, galite susmulkinti jame visus ingredientus išskyrus vištieną. Tada salotos turės labiau kreminę ir švelnią struktūrą. Skanaus!