Aštrios krevetės su medaus ir žaliųjų citrinų padažu

Šį patiekalą lengvai galima įsivaizduoti kokio nors viduržemio jūros virtuvės restorano meniu. Bet mes papasakosime, kaip pagaminti šias aštrias krevetes su medaus ir žaliųjų citrinų padažu namuose. Šis patiekalas puikiai tinka palepinti save vakarienei, o pagaminti jį galima vos per 10 minučių.

Ingredientai
Porcijos: +
Gaminimas
10 min. Print
  • Dideliame dubenyje sumaišykite šaukštelį maltų saldžiųjų paprikų, 3/4 šaukštelio druskos, kmynus, kajeno paprikas ir cinamoną. Išvoliokite krevetes gautame prieskonių mišinyje.

  • Dabar pagaminkite medaus ir žaliųjų citrinų padažą. Sumaišykite grietinę, pusę smulkiai supjaustytų kalendrų, 2 šaukštus žaliųjų citrinų sulčių, medų, žaliųjų citrinų žievelę ir likusią druską. Gerai viską suplakite šluotele iki vientisos masės.

  • Ištirpinkite keptuvėje sviestą ir apkepkite jame krevetes po 2 minutes iš kiekvienos pusės. Apipurkškite paruoštas krevetes likusiomis žaliųjų citrinų sultimis, apibarstykite šviežiomis kalendromis ir neškite prie stalo kartu su padažu. Skanaus!

Reitingas
( 1 , vid. 55 )
ŠeimosReceptai.lt
Parašykite komentarą

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: