Orkaitėje užkepti žiediniai kopūstai su granatų padažu

Labai traškus, saldus ir aštrus užkandis iš užkeptų žiedinių kopūstų su saldžiarūgščiu granatų padažu.

Ingredientai
Porcijos: +
Porcijoje

Kalorijos: 228 kcal

Gaminimas
30 min. Print
  • Žiedinius kopūstus atskirkite žiedynais ir supjaustykite nedideliais gabalėliais.

  • Kiaušinius įmuškite į dubenį bei pridėkite prie jų maltus džiūvėsius bei sezamo sėklas.

  • Pamirkykite žiedinių kopūstų gabalėlius kiaušinių mišinyje, sudėkite ant kepimo skardos ir kepkite 15 minučių iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje.

  • Kol kepami kopūstai, pagaminkite padažą: blenderyje sumaišykite granatų sėklas, sojų padažą, apelsinų bei žaliųjų citrinų sultis, imbierą, medų ir čili padažą.

  • Valgykite užkeptus žiedinius kopūstus kol karšti. Skanaus!

Reitingas
( 1 , vid. 55 )
ŠeimosReceptai.lt
Parašykite komentarą

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: