Orkaitėje užkepta lašiša su kokosų pienų, kario pasta ir daržovėmis.
Ingredientai
Porcijos: –+
- Lašišos filė 400 g
- Kokosų pienas 400 ml
- Svogūnai 1 vnt.
- Raudonos saldžiosios paprikos 1 vnt.
- Žalios saldžiosios paprikos 1 vnt.
- Žaliųjų citrinų sultys 1 valg. š.
- Žalioji karių pasta 1 valg. š.
- Imbierų šaknys 1 arbat. š.
- Malti juodieji pipirai 1 žiupsnelis
- Druska ½ arbat. š.
Porcijoje
Kalorijos: 320 kcal
Gaminimas
-
Pabarstykite lašišą druska ir maltais juodaisiais pipirais.
-
Dubenyje sumaišykite kario pastą ir kokosų pieną. Tada pridėkite žaliųjų citrinų sultis ir tarkuotą imbierą. Dar kartą viską gerai sumaišykite.
-
Svogūną ir paprikas supjaustykite žiedais.
-
Padėkite lašišą į kepimo skardą, ant viršaus užpilkite kokosų pieno mišinį ir padėkite daržoves.
-
Kepkite 30 minučių iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje. Skanaus!