Gvakamolė su bolivine balanda ir avokadu

Dar vienas gvakamolės receptas. Iš tikrųjų, tai net ne visai užtepėlė, o visavertis patiekalas, kuriame yra daug baltymų ir angliavandenių. Tinka ir pusryčiams, ir pietums.

Ingredientai
Porcijos: +
Gaminimas
40 min. Print
  • Sudėkite bolivines balandas į troškintuvą, užpilkite vandeniu ir palaukite kol užvirs. Sumažinkite ugnį ir virkite dar apie 20 minučių. Perkelkite į dubenį ir leiskite atvėsti.

  • Į kitą dubenį sudėkite avokadą, išspauskite sulčius iš žaliosios citrinos, pabarstykite druska ir suplakite viską šakute.

  • Supjaustykite svogūną, mangą ir vyšninius pomidorus nedideliais kubeliais, išspauskite česnaką. Sumaišykite viską su avokadu, pridėkite bolivines balandas, smulkiai supjaustytas kalendras, kajeno paprikas ir kuminą. Skanaus!

Reitingas
( 1 , vid. 55 )
SeimosReceptai.lt
Parašykite komentarą

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: