Gvakamolė su bolivine balanda ir avokadu

Dar vienas gvakamolės receptas. Iš tikrųjų, tai net ne visai užtepėlė, o visavertis patiekalas, kuriame yra daug baltymų ir angliavandenių. Tinka ir pusryčiams, ir pietums.

Ingredientai
Porcijos: +4
Gaminimas
40 min.Print
  • Sudėkite bolivines balandas į troškintuvą, užpilkite vandeniu ir palaukite kol užvirs. Sumažinkite ugnį ir virkite dar apie 20 minučių. Perkelkite į dubenį ir leiskite atvėsti.
  • Į kitą dubenį sudėkite avokadą, išspauskite sulčius iš žaliosios citrinos, pabarstykite druska ir suplakite viską šakute.
  • Gvakamolė su bolivine balanda ir avokadu
    Supjaustykite svogūną, mangą ir vyšninius pomidorus nedideliais kubeliais, išspauskite česnaką. Sumaišykite viską su avokadu, pridėkite bolivines balandas, smulkiai supjaustytas kalendras, kajeno paprikas ir kuminą. Skanaus!
Pasidalink su draugais
Įvertinimas
( 1 assessment, vid. 55 )
ŠeimosReceptai.lt
Parašykite komentarą

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: