Vegetariškas lavašas su bolivine balanda ir avokadais

Šis vegetariškas lavašas su žalumynais, avokadu ir bolivine balanda – puikus užkandis, kuris padės papildyti energijos atsargas ir nepakenks jūsų figūrai. Be to, receptas yra labai sveikas, nes jo ingredientai savo sudėtyje turi daug A, C ir E vitaminų, o bolivinė balanda – savaime yra supermaistas.



Ingredientai
Porcijos: +2
Porcijoje
Kalorijos: 120 kcal


Gaminimas
30 min.Print
  • Užpilkite bolivinę balandą šaltu vandeniu ir palaikykite 30-60 sekundžių. Pašalinkite viską, kas pakilo į paviršių. Įdėkite bolivinę balandą į puodą, įpilkite truputį vandens ir įjunkite vidutinę ugnį. Palaukite kol užvirs, sumažinkite ugnį ir virkite dar 10-12 minučių. Kai bolivinė balanda suminkštės, nuimkite nuo ugnies ir išpilkite vandenį.
  • Kol bolivinė balanda vėsta, atskirame inde sumaišykite visus padažo ingredientus: alyvuogių, sezamų ir saulėgrąžų aliejų, sojų bei vorčesterio padažą, sezamų sėklas. Sumaišykite iki vientisos masės ir padėkite į šaldytuvą 15 minučių.
  • Išplaukite visus žalumynus (gražgarstes, freese salotas,špinatus, romanines salotas, salotas Lollo Rosso) ir nusausinkite popieriniu rankšluosčiu.
  • Pomidorus ir avokadą supjaustykite kubeliais.
  • Sudėkite ant lavašo žalumynus, bolivinę balandą, avokadą, pomidorus ir užpilkite padažu.
  • Vegetariškas lavašas su bolivine balanda ir avokadais
    Susukite lavašą ir užkepkite grilyje arba ant keptuvės iš abiejų pusių. Skanaus!



Pasidalink su draugais
Įvertinimas
( 1 assessment, vid. 55 )
ŠeimosReceptai.lt
Parašykite komentarą

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: