Troškinta jautiena su brokoliais sojų ir imbierų padaže

Šis jautienos ir brokolių troškinio su stir fry padažu receptas yra labai lengvas, o pagaminti jį užtruks vos 30 minučių. Patiekalas puikiai tinka vakarienei.

Prie recepto ingredientų galite drąsiai dėti mėgstamas daržoves, pavyzdžiui, žirnius, paprikas, morkas ir net grybus.

Ingredientai
Porcijos: +
Porcijoje

Kalorijos: 385 kcal

Baltymai: 29.00 g

Riebalai: 21.00 g

Angliavandeniai: 22.00 g

Gaminimas
30 min. Print
  • Imbierą ir česnakus sutarkuokite smulkia tarka ir įdėkite į indą. Įpilkite 120 ml vandens, sojų padažą, cukrų, krakmolą, pipirus ir sezamų aliejų bei gerai viską sumaišykite. Cukrus turi ištirpti.

  • Supjaustykite jautienos kumpį juostelėmis. Brokolius atskirkite žiedynais.

  • Keptuvėje ant vidutinės ugnies įkaitinkite šaukštą alyvuogių aliejaus. Įdėkite brokolius, uždenkite dangčiu ir kepkite 4-5 minutes, kartais maišydami. Perkelkite brokolius į atskirą indą.

  • Padidinkite ugnį ir įpilkite likusį alyvuogių aliejų. Dėkite jautienos juosteles į keptuvę bei kepkite 2-3 minutes iš kiekvienos pusės. Tada įpilkite padažą, sumažinkite ugnį iki vidutinio ir troškinkite dar 3-4 minutes.

  • Įdėkite brokolius į keptuvę, gerai sumaišykite su jautiena ir troškinkite dar 1 minutę. Jeigu padažas bus per tirštas, įpilkite 1-2 šaukštus vandens.

  • Prieš pateikiant, apibarstykite sezamų sėklomis. Skanaus!

Reitingas
( 1 , vid. 55 )
ŠeimosReceptai.lt
Parašykite komentarą

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: