Itališkas omletas arba frittata su užkeptais moliūgais, špinatais ir parmezano sūriu.
Ingredientai
Porcijos: –+
- Kiaušiniai 7 vnt.
- Moliūgai (užkepti, supjaustyti) 1 stiklinė
- Špinatai 1 sauja
- Parmezano sūris (trintas) ⅓ stiklinės
- Kokosų pienas ¼ stiklinės
- Alyvuogių aliejus 1 valg. š.
- Rozmarinai 1 žiupsnelis
- Čiobreliai 1 žiupsnelis
Porcijoje
Kalorijos: 310 kcal
Paruošimo būdas
- Inde išplakite kiaušinius su kokosų pienu.
- Pridėkite užkeptus moliūgus, žalumynus ir špinatus. Gerai viską permaišykite.
- Įkaitinkite didelę keptuvę ir sutepkite alyvuogių aliejumi. Įpilkite kiaušinių mišinį.
- Kepkite ant vidutinės ugnies 10-12 minučių.
- Pabarstykite frittata trintu parmezano sūriu ir valgykite karštą. Skanaus!