Jeigu įpratote pradėti rytą nuo omleto arba kiaušinienės, pabandykite pakeisti šiuos patiekalu maistinga fritata. Mes jau rašėme, kaip pagaminti itališką fritatą su moliūgais ir žalumynais, o šiandien parodysime, kaip pagaminti šį itališką omletą su voveraitėmis.
Ingredientai
Porcijos: –+
- Kiaušiniai 4 vnt.
- Voveraitės 300 g
- Svogūnai 1 vnt.
- Parmezano sūris (tarkuotas) 2 valg. š.
- Žalumynai pagal skonį
- Druska pagal skonį
- Malti juodieji pipirai pagal skonį
Paruošimo būdas
- Alyvuogių aliejuje apkepkite smulkiai supjaustytas voveraites ir svogūną. Pasūdykite ir pabarstykite maltais pipirais pagal skonį.
- Išmuškite kiaušinius ir suplakite su 2 šaukštais tarkuoto parmezano. Gautu mišiniu užpilkite voveraites su svogūnais.
- Kepkite iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 10 minučių.
- Pagamintą fritatą pabarstykite žalumynais, sūriu ir supjaustykite porcijomis. Skanaus!