Ingredientai
Porcijos: –+
- Spagečiai 350 g
- Svogūnai 1 vnt.
- Česnakai 1 skiltelė
- Morkos 1 vnt.
- Salierų stiebai 2 vnt.
- Alyvuogių aliejus 3 valg. š.
- Jautienos faršas 200 g
- Pomidorai (konservuoti, savo sultyse) 1 skardinė
- Raudonasis sausas vynas 100 ml
- Grietinėlė 100 ml
- Parmezano sūris 50 g
- Druska pagal skonį
- Malti juodieji pipirai pagal skonį
Paruošimo būdas
- Supjaustykite svogūną, morką, česnaką ir salierų stiebus. Greitai apkepkite alyvuogių aliejuje.
- Įdėkite jautienos faršą ir gaminkite 10 minučių. Tada įpilkite vyną ir troškinkite dar 1 minutę.
- Sudėkite suminkytus konservuotus pomidorus, pabarstykite druska ir pipirais.
- Supilkite grietinėlę ir troškinkite dar 40 minučių.
- Pasūdytame vandenyje išvirkite spagečius taip, kaip nurodyta pakuotėje.
- Sumaišykite spagečius su paruoštu padažu ir apibarstykite tarkuotu parmezano sūriu.