Spagečiai su raudonuoju vynu ir jautienos faršu



Ingredientai
Porcijos: +4


Gaminimas
1 val. 10 min.Print
  • Supjaustykite svogūną, morką, česnaką ir salierų stiebus. Greitai apkepkite alyvuogių aliejuje.
  • Įdėkite jautienos faršą ir gaminkite 10 minučių. Tada įpilkite vyną ir troškinkite dar 1 minutę.
  • Sudėkite suminkytus konservuotus pomidorus, pabarstykite druska ir pipirais.
  • Supilkite grietinėlę ir troškinkite dar 40 minučių.
  • Pasūdytame vandenyje išvirkite spagečius taip, kaip nurodyta pakuotėje.
  • Spagečiai su raudonuoju vynu ir jautienos faršu
    Sumaišykite spagečius su paruoštu padažu ir apibarstykite tarkuotu parmezano sūriu.



Pasidalink su draugais
Įvertinimas
( 1 assessment, vid. 55 )
ŠeimosReceptai.lt
Parašykite komentarą

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: