Makaronais su frikadelėmis iš avinžirnių ir cukinijų marinaros padaže

Veganiškų frikadelių iš avinžirnių ir cukinijų receptas. Šios frikadelės puikiai tinka prie makaronų. Šis patiekalas yra be glitimo. Marinaros padažą galima nusipirkti parduotuvėje arba pagaminti pagal mūsų receptą.

Ingredientai
Porcijos: +
Porcijoje

Kalorijos: 293 kcal

Baltymai: 12 g

Riebalai: 8 g

Angliavandeniai: 45 g

Gaminimas
45 min. Print
  • Blenderyje sumalkite konservuotus avinžirnius, česnaką ir avižinius dribsnius. Turėtu gautis klampi masė. Sumaišykite ją su prieskoniais, pusės citrinos sultimis ir tarkuota cukinija. Tik nedėkite visos cukinijos iš karto, kad masė netaptu per daug skysta.

  • Suformuokite frikadeles ir padėkite ant uždengtos kepimo popieriumi skardos. Kepkite apie 25 minutes iki 190 laipsnių įkaitintoje orkaitėje.

  • Kol kepamos frikadelės, išvirkite makaronus taip, kaip nurodyta ant pakuotės.

  • Išvirtus makaronus sudėkite į lėkštes, padėkite ant viršaus avinžirnių ir cukinijų frikadeles ir užpilkite marinaros padažu. Skanaus!

Reitingas
( 1 , vid. 55 )
ŠeimosReceptai.lt
Parašykite komentarą

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: