Brusketos su užkepta jautiena ir gražgarstėmis

Šiam paprastam užkandžiui galite naudoti parduotuvėje pirktą jautienos rostbifą arba pagaminti pagal mūsų receptą.

Ingredientai
Porcijos: +8
Porcijoje
Kalorijos: 453 kcal
Baltymai: 25.2 g
Riebalai: 24.3 g
Angliavandeniai: 34 g
Gaminimas
40 min.Print
  • Įkaitinkite orkaitę iki 200 °C temperatūros. Įtrinkite jautieną iš visų pusių druska, juodaisiais pipirais ir džiovintais rozmarinais.
  • Keptuvėje įkaitinkite saulėgrąžų aliejų. Apkepkite mėsą iš visų pusių ant didelės ugnies, kol gražiai apskrus.
  • Padėkite jautieną ant kepimo skardos ir kepkite orkaitėje 20-25 minutes. Leiskite mėsai visiškai atvėsti, suvyniokite į foliją ir palikite nakčiai šaldytuve.
  • Kreminį sūrį gerai sumaišykite su krienais, garstyčiomis ir grietine.
  • Čiabatos duoną supjaustykite riekelėmis ir apšlakstykite alyvuogių aliejumi. Apkepkite keptuvėje iš abiejų pusių.
  • Brusketos su užkepta jautiena ir gražgarstėmis
    Čiabatos riekeles įtrinkite česnaku, o ant viršaus užtepkite storą sūrio mišinio sluoksnį. Supjaustykite jautienos rostbifą labai plonais griežinėliais ir uždėkite ant viršaus. Papuoškite šviežiomis gražgarstėmis. Skanaus!
Pasidalink su draugais
Įvertinimas
( 1 assessment, vid. 55 )
ŠeimosReceptai.lt
Parašykite komentarą

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: