Pievagrybiai puikiai dera su grietinėlės padažu. Tačiau mes padarysime lengvesnį variantą ir pakeisime grietinėlę graikišku jogurtu.
Ingredientai
Porcijos: –+
- Čiabata duona 6 riekelės
- Pievagrybiai 8 vnt.
- Svogūnai 1 vnt.
- Česnakai 4 skiltelės
- Graikiškas jogurtas 2 valg. š.
- Citrinų sultys 1 arbat. š.
- Alyvuogių aliejus 1 arbat. š.
- Čiobreliai 1 žiupsnelis
- Malti juodieji pipirai pagal skonį
- Druska 1 žiupsnelis
Porcijoje
Kalorijos: 92 kcal
Baltymai: 6 g
Riebalai: 2.1 g
Angliavandeniai: 12.2 g
Paruošimo būdas
- Pievagrybius supjaustykite lygiomis dalimis. Smulkiai supjaustykite svogūną ir česnaką.
- Įkaitinkite keptuvę, įpilkite alyvuogių aliejų, sudėkite pievagrybius, česnaką, svogūną, druską ir pipirus. Kepkite ant vidutinės ugnies, kol pievagrybiai ir svogūnai taps auksinės spalvos.
- Nedideliame dubenėlyje sumaišykite graikišką jogurtą, citrinos sultis, čiobrelius ir keptus pievagrybius su daržovėmis.
- Švarioje, sausoje keptuvėje apkepkite duoną iki auksinės spalvos.
- Su šaukštu užtepkite ant duonos paruoštą įdarą. Skanaus!