Brusketos su pievagrybiais ir česnakais

Pievagrybiai puikiai dera su grietinėlės padažu. Tačiau mes padarysime lengvesnį variantą ir pakeisime grietinėlę graikišku jogurtu.

Ingredientai
Porcijos: +6
Porcijoje
Kalorijos: 92 kcal
Baltymai: 6 g
Riebalai: 2.1 g
Angliavandeniai: 12.2 g
Gaminimas
20 min.Print
  • Pievagrybius supjaustykite lygiomis dalimis. Smulkiai supjaustykite svogūną ir česnaką.
  • Įkaitinkite keptuvę, įpilkite alyvuogių aliejų, sudėkite pievagrybius, česnaką, svogūną, druską ir pipirus. Kepkite ant vidutinės ugnies, kol pievagrybiai ir svogūnai taps auksinės spalvos.
  • Nedideliame dubenėlyje sumaišykite graikišką jogurtą, citrinos sultis, čiobrelius ir keptus pievagrybius su daržovėmis.
  • Švarioje, sausoje keptuvėje apkepkite duoną iki auksinės spalvos.
  • Brusketos su pievagrybiais ir česnakais
    Su šaukštu užtepkite ant duonos paruoštą įdarą. Skanaus!
Pasidalink su draugais
Įvertinimas
( 1 assessment, vid. 55 )
ŠeimosReceptai.lt
Parašykite komentarą

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: