Labai paprastos, bet skanios ir maistingos salotos iš pupelių ir morkų. Šios salotos tinka kaip vakarienei, taip ir garnyrui.
Ingredientai
Porcijos: –+
- Šparaginės pupelės 150 g
- Morkos 2 vnt.
- Svogūnai 1 vnt.
- Alyvuogių aliejus 2 valg. š.
- Konservuotos baltosios pupelės 120 g
- Druska pagal skonį
- Malti juodieji pipirai pagal skonį
- Krapai 2 šakeliai
Porcijoje
Kalorijos: 79 kcal
Baltymai: 5.00 g
Riebalai: 0.00 g
Angliavandeniai: 15.00 g
Paruošimo būdas
- Virkite šparagines pupeles 10-15 minučių.
- Supjaustykite morkas plonais šiaudeliais. Svogūną supjaustykite žiedais ir kiekvieną žiedą padalinkite į 4 dalis.
- Šiek tiek apkepkite morkas ir svogūną keptuvėje su alyvuogių aliejumi. Pridėkite šparagines pupeles bei konservuotas pupeles ir šiek tiek pašildykite.
- Pabarstykite salotas druska bei pipirais, o nešant prie stalo – papuoškite krapais.