Tofu su pievagrybiais ir daržovėmis

Dar vienas greitas ir sveikas vakarienės receptas vegetarams. Šį kartą gaminsime karštas tofu salotas su pievagrybiais ir daržovėmis. Be to, šio patiekalo sudėtyje gausu A ir K vitaminų, kalcio ir mikroelementų, naudingų širdžiai, akims bei kaulams.



Ingredientai
Porcijos: +2
Porcijoje
Kalorijos: 202 kcal
Baltymai: 18 g
Riebalai: 11 g
Angliavandeniai: 7 g


Paruošimo būdas
10 minSpausdinti
  • Įkaitinkite keptuvę ant vidutinės ugnies ir apkepkite joje kubeliais supjaustytą svogūną bei pievagrybius (apie 3 minutes).
  • Pridėkite gabalėliais supjaustytą tofu, sumaišykite ir kepkite dar 2 minutes.
  • Paskutiniais dėkite supjaustytus pomidorus ir špinatus bei kepkite dar 4 minutes.
  • Tofu su pievagrybiais ir daržovėmis
    Įpilkite čili padažą (pagal skonį), sumaišykite ir dėkite į lėkštes. Skanaus!



Pasidalink su draugais
Įvertinimas
( 1 assessment, average 5 from 5 )
ŠeimosReceptai.lt
Parašykite komentarą

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: