Tofu su pievagrybiais ir daržovėmis

Dar vienas greitas ir sveikas vakarienės receptas vegetarams. Šį kartą gaminsime karštas tofu salotas su pievagrybiais ir daržovėmis. Be to, šio patiekalo sudėtyje gausu A ir K vitaminų, kalcio ir mikroelementų, naudingų širdžiai, akims bei kaulams.

Ingredientai
Porcijos: +
Porcijoje

Kalorijos: 202 kcal

Baltymai: 18 g

Riebalai: 11 g

Angliavandeniai: 7 g

Gaminimas
10 min. Print
  • Įkaitinkite keptuvę ant vidutinės ugnies ir apkepkite joje kubeliais supjaustytą svogūną bei pievagrybius (apie 3 minutes).

  • Pridėkite gabalėliais supjaustytą tofu, sumaišykite ir kepkite dar 2 minutes.

  • Paskutiniais dėkite supjaustytus pomidorus ir špinatus bei kepkite dar 4 minutes.

  • Įpilkite čili padažą (pagal skonį), sumaišykite ir dėkite į lėkštes. Skanaus!

Reitingas
( 1 , vid. 55 )
ŠeimosReceptai.lt
Parašykite komentarą

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: