Dar vienas greitas ir sveikas vakarienės receptas vegetarams. Šį kartą gaminsime karštas tofu salotas su pievagrybiais ir daržovėmis. Be to, šio patiekalo sudėtyje gausu A ir K vitaminų, kalcio ir mikroelementų, naudingų širdžiai, akims bei kaulams.
Ingredientai
Porcijos: –+
- Tofu 220 g
- Svogūnai ½ vnt.
- Pievagrybiai 3 vnt.
- Pomidorai (vyšniniai) 5 vnt.
- Špinatai 30 g
- Čili padažas pagal skonį
Porcijoje
Kalorijos: 202 kcal
Baltymai: 18 g
Riebalai: 11 g
Angliavandeniai: 7 g
Paruošimo būdas
- Įkaitinkite keptuvę ant vidutinės ugnies ir apkepkite joje kubeliais supjaustytą svogūną bei pievagrybius (apie 3 minutes).
- Pridėkite gabalėliais supjaustytą tofu, sumaišykite ir kepkite dar 2 minutes.
- Paskutiniais dėkite supjaustytus pomidorus ir špinatus bei kepkite dar 4 minutes.
- Įpilkite čili padažą (pagal skonį), sumaišykite ir dėkite į lėkštes. Skanaus!