Grikių košė su tunu

Aromatingi grikiai įgaus naują skonį, jei į grikių košę įdėsite tuno. Tokį patiekalą su malonumu valgys suaugusieji ir vaikai pietums arba vakarienei. Tuną galima įdėti į košę arba patiekti atskirai kaip garnyrą.

 

Ingredientai
Porcijos: +3
Porcijoje
Kalorijos: 251 kcal
Baltymai: 18.90 g
Riebalai: 5.22 g
Angliavandeniai: 33.50 g
Gaminimas
30 min.Print
  • Grikius nuplaukite vandenyje, pašalinkite juodus grūdus. Sudėkite į puodą ir užpilkite karštu vandeniu, pagardinkite druska.
  • Pastatykite puodą ant kaitlentės, užvirinkite ir sumažinkite ugnį. Virkite maždaug 15-20 minučių.
  • Nulupkite svogūną ir supjaustykite mažais kubeliais. Kepkite keptuvėje su saulėgrąžų aliejumi apie 3-4 minutes, kol įgaus gražią auksinę spalvą.
  • Įdėkite konservuotą tuną ir kepkite dar 1-2 minutes.
  • Įdėkite apkeptą tuną ir svogūną į košę ir išmaišykite.
  • Grikių košė su tunu - receptas
    Sudėkite grikių košę su tunu į lėkštes, papuoškite šviežiais žalumynais ir patiekite karštą. Skanaus!
Pasidalink su draugais
Įvertinimas
( 2 assessment, vid. 55 )
ŠeimosReceptai.lt
Parašykite komentarą

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: