Pasninko kotletai iš grikių ir pievagrybių

Šie kotletai iš grikių ir pievagrybių – puiki alternatyva mėsos gaminiams per pasninką. Taip pat jie tinka vegetarams ir net veganams, nes gaminant nenaudojami kiaušiniai.

Ingredientai
Porcijos: +
Porcijoje

Kalorijos: 496 kcal

Baltymai: 22 g

Riebalai: 21 g

Angliavandeniai: 57 g

Gaminimas
45 min. Print
  • Išplaukite grikių kruopas ir išvirkite jas. Leiskite kruopoms šiek tiek atvėsti, įdėkite į blenderį ir sumalkite.

  • Supjaustykite pievagrybius ir svogūnus, sutarkuokite morką.

  • Apkepkite daržoves aliejuje, pridėkite pievagrybius ir kepkite dar keletą minučių.

  • Sumalkite apkeptas daržoves bei pievagrybius blenderyje ir sumaišykite su grikiais. Įdėkite druską bei pipirus.

  • Sudrėkinkite rankas vandeniu ir suformuokite iš gauto mišinio kotletus. Apvoliokite kotletus maltuose džiūvėsiuose.

  • Apkepkite juos aliejuje ant vidutinės ugnies iš abiejų pusių iki gražios auksinės spalvos.

Reitingas
( 1 , vid. 55 )
SeimosReceptai.lt
Parašykite komentarą

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: