Pasninko kotletai iš grikių ir pievagrybių

Šie kotletai iš grikių ir pievagrybių – puiki alternatyva mėsos gaminiams per pasninką. Taip pat jie tinka vegetarams ir net veganams, nes gaminant nenaudojami kiaušiniai.



Ingredientai
Porcijos: +2
Porcijoje
Kalorijos: 496 kcal
Baltymai: 22 g
Riebalai: 21 g
Angliavandeniai: 57 g


Gaminimas
45 min.Print
  • Išplaukite grikių kruopas ir išvirkite jas. Leiskite kruopoms šiek tiek atvėsti, įdėkite į blenderį ir sumalkite.
  • Supjaustykite pievagrybius ir svogūnus, sutarkuokite morką.
  • Apkepkite daržoves aliejuje, pridėkite pievagrybius ir kepkite dar keletą minučių.
  • Sumalkite apkeptas daržoves bei pievagrybius blenderyje ir sumaišykite su grikiais. Įdėkite druską bei pipirus.
  • Sudrėkinkite rankas vandeniu ir suformuokite iš gauto mišinio kotletus. Apvoliokite kotletus maltuose džiūvėsiuose.
  • Pasninko kotletai iš grikių ir pievagrybių
    Apkepkite juos aliejuje ant vidutinės ugnies iš abiejų pusių iki gražios auksinės spalvos.



Pasidalink su draugais
Įvertinimas
( 1 assessment, vid. 55 )
ŠeimosReceptai.lt
Parašykite komentarą

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: