Baltųjų pupelių ir pievagrybių kotletai

Baltųjų pupelių ir pievagrybių kotletai

Gaminame skanius vegetariškus kotletus iš baltųjų pupelių ir pievagrybių.



Ingredientai
Porcijos: +2
Porcijoje
Kalorijos: 120 kcal
Baltymai: 5.9 g
Riebalai: 1.1 g
Angliavandeniai: 21.1 g


Gaminimas
40 min.Print
  • Pamirkykite baltąsias pupeles šaltame vandenyje pernakt, o tada išvirkite kol jos taps minkštos. Išpilkite vandenį ir leiskite pupelėms šiek tiek atvėsti.
  • Supjaustykite pievagrybius ir svogūną.
  • Apkepkite svogūnus aliejuje iki gražios auksinės spalvos. Pridėkite pievagrybius ir kepkite kol išgaruos skystis. Pabarstykite druska.
  • Sudėkite į blenderį pupeles, kepintus svogūnus ir pievagrybius bei česnakus. Sumalkite iki vientisos masės.
  • Į gautą mišinį įpilkite manų kruopas, sumaišykite ir palikite stovėti 15 minučių kambario temperatūroje. Pabarstykite druska ir pipirais.
  • Suformuokite kotletus iš gauto mišinio, apvoliokite miltuose iš dėkite į keptuvę su aliejumi.
  • Baltųjų pupelių ir pievagrybių kotletai
    Uždenkite keptuvę dangčiu ir kepkite kotletus ant vidutinės ugnies iš abiejų pusių iki gražios spalvos.



Pasidalink su draugais
Įvertinimas
( 1 assessment, vid. 55 )
ŠeimosReceptai.lt
Parašykite komentarą

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: