Baltųjų pupelių ir pievagrybių kotletai

Baltųjų pupelių ir pievagrybių kotletai

Gaminame skanius vegetariškus kotletus iš baltųjų pupelių ir pievagrybių.

Ingredientai
Porcijos: +
Porcijoje

Kalorijos: 120 kcal

Baltymai: 5.9 g

Riebalai: 1.1 g

Angliavandeniai: 21.1 g

Gaminimas
40 min. Print
  • Pamirkykite baltąsias pupeles šaltame vandenyje pernakt, o tada išvirkite kol jos taps minkštos. Išpilkite vandenį ir leiskite pupelėms šiek tiek atvėsti.

  • Supjaustykite pievagrybius ir svogūną.

  • Apkepkite svogūnus aliejuje iki gražios auksinės spalvos. Pridėkite pievagrybius ir kepkite kol išgaruos skystis. Pabarstykite druska.

  • Sudėkite į blenderį pupeles, kepintus svogūnus ir pievagrybius bei česnakus. Sumalkite iki vientisos masės.

  • Į gautą mišinį įpilkite manų kruopas, sumaišykite ir palikite stovėti 15 minučių kambario temperatūroje. Pabarstykite druska ir pipirais.

  • Suformuokite kotletus iš gauto mišinio, apvoliokite miltuose iš dėkite į keptuvę su aliejumi.

  • Uždenkite keptuvę dangčiu ir kepkite kotletus ant vidutinės ugnies iš abiejų pusių iki gražios spalvos.

Reitingas
( Dar nėra įvertinimų )
ŠeimosReceptai.lt
Parašykite komentarą

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: