Vištienos krūtinėlė pikantiškame persikų padaže

Užkeptos vištienos krūtinėlės pikantiškame persikų padaže su ryžiais, anakardžių riešutais, svogūnų laiškais ir kalendromis. Labai skanus ir nesudėtingas patiekalas iš Kinijos virtuvės.



Ingredientai
Porcijos: +4


Gaminimas
40 min.Print
  • Paimkite indą, kuriame marinuosite vištieną, ir sumaišykite jame medų, sojos padažą bei ištirpintą sviestą.
  • Įdėkite vištienos krūtinėles ir gerai jas įtrinkite, kad jos pilnai pasidengtų marinatu.
  • Nupilkite skystį iš konservuotų persikų, o pačius persikus padėkite į indą su vištieną. Indą dėkite į šaldytuvą ir laikykite apie parą.
  • Įkaitinkite keptuvę ir padėkite į ją vištienos krūtinėles su marinatu. Uždenkite keptuvę dangteliu ir troškinkite ant nedidelės ugnies. Kai krūtinėlės iškeps, sumažinkite ugnį iki minimumo.
  • Sumaišykite kukurūzų krakmolą su vandeniu ir įpilkite į keptuvę su vištiena.
  • Išvirkite ryžius. Smulkiai supjaustykite svogūnų laiškus, kalendras ir anakardžių riešutus. Žaliąją citriną supjaustykite skiltelėmis.
  • Vištienos krūtinėlė pikantiškame persikų padaže
    Išvirtus ryžius padėkite ant lėkščių. Ant viršaus padėkite užkeptas vištienos krūtinėles ir užpilkite likusiu padažu iš keptuvės. Pabarstykite viską svogūnų laiškais, anakardžių riešutais, kalendromis bei padėkite šalia žaliąją citriną. Skanaus!



Pasidalink su draugais
Įvertinimas
( 1 assessment, vid. 55 )
ŠeimosReceptai.lt
Parašykite komentarą

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: