Užkepta dorada su smidrais palermitano padaže



Ingredientai
Porcijos: +2
Porcijoje
Kalorijos: 530 kcal
Baltymai: 33.90 g
Riebalai: 37.50 g
Angliavandeniai: 11.70 g


Paruošimo būdas
15 minSpausdinti
  • Užkepta dorada su smidrais palermitano padaže
    Į pasūdytą verdantį vandenį įdėkite perpus perpjautus smidrus ir virkite 5 minutes.
  • Užkepta dorada su smidrais palermitano padaže
    Ant dorados file iš odos pusės padarykite du lygiagrečius negilius pjuvius. Kepkite žuvį tefloninėje keptuvėje po 2 minutes iš kiekvienos pusės, iki gražios auksinės spalvos. Pagardinkite druska bei pipirais.
  • Užkepta dorada su smidrais palermitano padaže
    Atskirkite alyvuogių minkštimą nuo kauliukų,vyšninius pomidorus supjaustykite į 4 dalis.
  • Užkepta dorada su smidrais palermitano padaže
    Nupjaukite nuo raudonos aitriosios paprikos 2 plonus griežinėlius, smulkiai supjaustykite petražoles ir bazilikus.
  • Užkepta dorada su smidrais palermitano padaže
    Smulkiai supjaustykite česnaką ir ančiuvius ir kepkite juos alyvuogių aliejuje 1 minutę.
  • Užkepta dorada su smidrais palermitano padaže
    Tada įpilkite 40 ml sauso baltojo vyno, įdėkite konservuotus pomidorus savo sultyse, petražoles, bazilikus, alyvuoges, vyšninius pomidorus, aitriąsias paprikas ir kaparėlius. Viską pasudykite ir troškinkite 2 minutes.
  • Užkepta dorada su smidrais palermitano padaže
    Padėkite užkeptas doradas į lėkštes, užpilkite gautu padažu, šalia padėkite virtus smidrus ir papuoškite žaliosiomis citrinomis. Skanaus!



Pasidalink su draugais
Įvertinimas
( 1 assessment, average 5 from 5 )
ŠeimosReceptai.lt
Parašykite komentarą

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: