Šią brusketą galima patiekti ne tik kaip užkandį, bet ir kaip sočius pusryčius.
Ingredientai
Porcijos: –+
- Čiabata duona 6 riekelės
- Šaltai rūkyta šoninė 18 gabaliukų
- Smidrai 18 vnt.
- Kiaušiniai 6 vnt.
- Alyvuogių aliejus 2 arbat. š.
- Malti juodieji pipirai pagal skonį
- Druska pagal skonį
Porcijoje
Kalorijos: 479 kcal
Baltymai: 25.1 g
Riebalai: 35 g
Angliavandeniai: 14.6 g
Paruošimo būdas
- Nuplaukite Smidrus. Kiekvieną smidrą apvyniokite šonine.
- Įkaitinkite keptuvę, įpilkite į ją šaukštelį alyvuogių aliejaus ir sudėkite šparagus su šonine. Kepkite 3-4 minutes, nuolat sukdami. Atiėkite į lėkštę.
- Paimkite kitą keptuvę ir įkaitinkite joje šaukštelį alyvuogių aliejaus. Įmuškite kiaušinius, įberkite druskos ir pipirų ir pagaminkite omletą.
- Sausoje keptuvėje apkepkite čiabatą iki auksinės spalvos.
- Ant duonos sudėkite omletą, o ant viršaus – smidrus su šonine. Valgykite iš karto. Skanaus!