Brusketa su kiaušiniu, šonine ir smidrais

Šią brusketą galima patiekti ne tik kaip užkandį, bet ir kaip sočius pusryčius.

Ingredientai
Porcijos: +6
Porcijoje
Kalorijos: 479 kcal
Baltymai: 25.1 g
Riebalai: 35 g
Angliavandeniai: 14.6 g
Gaminimas
24 min.Print
  • Nuplaukite Smidrus. Kiekvieną smidrą apvyniokite šonine.
  • Įkaitinkite keptuvę, įpilkite į ją šaukštelį alyvuogių aliejaus ir sudėkite šparagus su šonine. Kepkite 3-4 minutes, nuolat sukdami. Atiėkite į lėkštę.
  • Paimkite kitą keptuvę ir įkaitinkite joje šaukštelį alyvuogių aliejaus. Įmuškite kiaušinius, įberkite druskos ir pipirų ir pagaminkite omletą.
  • Sausoje keptuvėje apkepkite čiabatą iki auksinės spalvos.
  • Ant duonos sudėkite omletą, o ant viršaus – smidrus su šonine. Valgykite iš karto. Skanaus!
Pasidalink su draugais
Įvertinimas
( 1 assessment, vid. 55 )
ŠeimosReceptai.lt
Parašykite komentarą

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: