Ingredientai
- Alyvuogių aliejus 1 valg. š.
- Porai 1 vnt.
- Česnakai 2 skiltelės
- Moliūgai 1 kg
- Daržovių sultinys 1.5 l
- Čiobreliai 2 arbat. š.
- Sojų padažas 2 valg. š.
- Malti juodieji pipirai 1 žiupsnelis
Paruošimo būdas
- Puode įkaitinkite alyvuogių aliejų. Pakepinkite jame susmulkintas poras maždaug 6 minutes.
- Sudėkite į puodą susmulkintus česnakus, kubeliais supjaustytą moliūgą, įpilkite daržovių sultinį, suberkite čiobrelius ir pipirus ir pakaitinkite iki virimo.
- Kai sriuba užvirs, sumažinkite ugnį ir virkite dar apie 30 minučių, kol moliūgai suminkštės. Tada įpilkite sojų padažą.
- Leiskite sriubai ataušti, o tada pertrinkite ją blenderyje. Prieš patiekiant ant stalo – pašildykite.