Pievagrybių sriuba

Labai skani pievagrybių sriuba su imbierais.

Ingredientai
Porcijos: +
Gaminimas
50 min. Print
  • Nuplaukite pievagrybius ir supjaustykite juos griežinėliais arba kubeliais.

  • Smulkiai supjaustykite česnakus bei imbierų šaknis ir įdėkite į įkaitintą puodą su alyvuogių aliejumi. Smulkiai supjaustykite svogūną, įdėkite į puodą su česnakais bei imbierų ir gerai sumaišykite. Kepkite 1 min.

  • Tada įdėkite pievagrybius ir kepkite dar 2-3 minutes ant vidutinės ugnies.

  • Įpilkite vandenį į puodą ir gerai viską sumaišykite. Po 5 minučių pridėkite pipirus, sojų padažą bei druską. Šiek tiek sumažinkite ugnį, uždenkite puodą dangteliu ir virkite sriubą 15-20 minučių.

  • Pabaigoje papuoškite pievagrybių sriubą sukapotais svogūnų laiškais. Skanaus!

Reitingas
( 1 , vid. 55 )
SeimosReceptai.lt
Parašykite komentarą

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: