Morkų sriuba su šafranu ir imbieru

Veganiška morkų sriuba su šafranu ir imbieru, be glitimo. Reikia paminėti, kad morkų sriuba su imbieru yra savaime labai skani, tačiau šafranas pakelia ją į visai kitą lygį.

Ingredientai
Porcijos: +
Gaminimas
50 min. Print
  • Supjaustykite morkas, svogūnus ir česnakus.

  • Pašildykite puode alyvuogių aliejų, įdėkite į jį morkas ir svogūnus ir kepkite 10 minučių, nuolat maišydami.

  • Įdėkite česnakus, pabarstykite druska bei pipirais ir vėl viską gerai permaišykite.

  • Įpilkite vandenį, daržovių sultinį, įdėkite imbierus ir šafraną. Kai sriuba užvirs, sumažinkite ugnį, uždenkite puodą dangteliu ir virkite dar 25 minutes.

  • Nuimkite puodą nuo ugnies, ištraukite iš sriubos laurų lapą, perpilkite iš puodo į blenderį ir sumalkite. Viskas, morkų sriuba su šafranu ir imbieru pagaminta. Skanaus!

Reitingas
( 1 , vid. 55 )
SeimosReceptai.lt
Parašykite komentarą

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: