Pomidorų, avokadų ir rausvųjų svogūnų salotos



Ingredientai
Porcijos: +4
Porcijoje
Kalorijos: 299 kcal
Baltymai: 3.90 g
Riebalai: 25.50 g
Angliavandeniai: 16.30 g


Gaminimas
20 min.Print
  • Pomidorus supjaustykite plonais griežinėliais ir sudėkite į lėkštę.
  • Antru sluoksniu sudėkite juostelėmis supjaustytus rausvuosius svogūnus.
  • Supjaustykite avokadus nedideliais kubeliais ir dėkite ant viršaus.
  • Pabarstykite susmulkintomis petražolėmis, susmulkintais česnakais ir džiovintais raudonėliais.
  • Pomidorų, avokadų ir rausvųjų svogūnų salotos
    Apšlakstykite raudonojo vyno actu ir alyvuogių aliejumi pagal skonį. Pabarstykite druska ir maltais juodais pipirais. Skanaus!



Pasidalink su draugais
Įvertinimas
( 1 assessment, vid. 55 )
ŠeimosReceptai.lt
Parašykite komentarą

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: