Ingredientai
Porcijos: –+
- Pomidorai 4 vnt.
- Avokadas 2 vnt.
- Rausvieji svogūnai ½ vnt.
- Petražolės (smulkintos) ¼ stiklinės
- Česnakai 1 skiltelė
- Raudonėliai (džiovinti) 2 arbat. š.
- Raudonojo vyno actas pagal skonį
- Alyvuogių aliejus pagal skonį
- Druska pagal skonį
- Malti juodieji pipirai pagal skonį
Porcijoje
Kalorijos: 299 kcal
Baltymai: 3.90 g
Riebalai: 25.50 g
Angliavandeniai: 16.30 g
Paruošimo būdas
- Pomidorus supjaustykite plonais griežinėliais ir sudėkite į lėkštę.
- Antru sluoksniu sudėkite juostelėmis supjaustytus rausvuosius svogūnus.
- Supjaustykite avokadus nedideliais kubeliais ir dėkite ant viršaus.
- Pabarstykite susmulkintomis petražolėmis, susmulkintais česnakais ir džiovintais raudonėliais.
- Apšlakstykite raudonojo vyno actu ir alyvuogių aliejumi pagal skonį. Pabarstykite druska ir maltais juodais pipirais. Skanaus!