Burokėlių ir pievagrybių salotos su medaus ir sojų padažu

Ingredientai
Porcijos: +
Gaminimas
30 min. Print
  • Išvirkite burokėlius ir morkas, kol taps minkštos.

  • Supjaustykite pievagrybius dideliais gabaliukais ir dėkite į įkaitintą keptuvę su alyvuogių aliejumi. Pabarstykite druska bei pipirais ir kepkite iki gražios auksinės spalvos.

  • Atvėsusius burokėlius ir morkas supjaustykite dideliais kubeliais. Pridėkite supjaustytus svogūnų laiškus, krapus ir atvėsusius pievagrybius.

  • Sumaišykite medų ir 1-2 šaukštus alyvuogių aliejaus. Įpilkite citrinų sultis bei sojų padažą ir dar kartą gerai sumaišykite. Palikite pastovėti 5 min.

  • Pagardinkite salotas gautu padažu ir pabarstykite sezamo sėklomis. Skanaus!

Reitingas
( 1 , vid. 55 )
SeimosReceptai.lt
Parašykite komentarą

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: