Omletas su pievagrybiais, bri sūriu ir avokadu

Lengvas ir greitas omletas su pievagrybiais, bri sūriu ir avokadu.

Ingredientai
Porcijos: +
Porcijoje

Kalorijos: 350 kcal

Gaminimas
15 min. Print
  • Keptuvėje nepridegančiu paviršiumi įkaitinkite alyvuogių aliejų. Kepkite supjaustytus pievagrybius 3-4 minutes ant vidutinės ugnies.

  • Pridėkite špinatus, pipirus ir druską bei troškinkite dar 5 minutes.

  • Į atskirą indą išmuškite kiaušinius, pridėkite druską bei pipirus ir gerai suplakite.

  • Įpilkite kiaušinių mišinį į keptuvę. Kepkite 3-4 minutes. Tada padėkite ant viršaus bri sūrį ir supjaustytą avokadą, įpilkite pesto padažą ir palikite 2 minutėm, kol sūris išsilydys.

  • Galite nešti omletą prie stalo. Skanaus!

Reitingas
( 1 , vid. 55 )
ŠeimosReceptai.lt
Parašykite komentarą

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: