Lengvas ir greitas omletas su pievagrybiais, bri sūriu ir avokadu.
Ingredientai
Porcijos: –+
- Kiaušiniai 3 vnt.
- Pievagrybiai 8 vnt.
- Avokadas ½ vnt.
- Bri sūris 30 g
- Špinatai 1 sauja
- Pesto padažas 2 arbat. š.
- Alyvuogių aliejus 1 arbat. š.
- Malti juodieji pipirai pagal skonį
- Druska pagal skonį
Porcijoje
Kalorijos: 350 kcal
Gaminimas
-
Keptuvėje nepridegančiu paviršiumi įkaitinkite alyvuogių aliejų. Kepkite supjaustytus pievagrybius 3-4 minutes ant vidutinės ugnies.
-
Pridėkite špinatus, pipirus ir druską bei troškinkite dar 5 minutes.
-
Į atskirą indą išmuškite kiaušinius, pridėkite druską bei pipirus ir gerai suplakite.
-
Įpilkite kiaušinių mišinį į keptuvę. Kepkite 3-4 minutes. Tada padėkite ant viršaus bri sūrį ir supjaustytą avokadą, įpilkite pesto padažą ir palikite 2 minutėm, kol sūris išsilydys.
-
Galite nešti omletą prie stalo. Skanaus!