Jeigu mėgstate jūros gerybes, šis omletas jums tikrai patiks. 10-15 minučių – ir jūsų pusryčiai pagaminti.
Ingredientai
Porcijos: –+
- Kiaušiniai 3 vnt.
- Virtos tigrinės krevetės 6 vnt.
- Midijos 5 vnt.
- Maži aštuonkojai 3 vnt.
- Pomidorai 1 vnt.
- Parmezano sūris (trintas) 50 g
- Alyvuogių aliejus 1 arbat. š.
- Svogūnų laiškai (džiovinti) ½ arbat. š.
- Malti juodieji pipirai pagal skonį
- Druska Pagal skonį
Porcijoje
Kalorijos: 255 kcal
Gaminimas
-
Atšaldykite jūros gerybes.
-
Supjaustykite pomidorą kubeliais.
-
Įkaitinkite keptuvę ir įpilkite alyvuogių aliejų. Įdėkite supjaustytą pomidorą ir visas jūros gerybes. Kepkite 2-3 minutes ant vidutinės ugnies nuolat maišydami.
-
Išmuškite kiaušinius į keptuvę ir pridėkite džiovintus svogūnų laiškus, druską bei pipirus. Gerai viską permaišykite ir kepkite 2-3 minutes.
-
Dėkite omletą į lėkštę ir pabarstykite trintu parmezano sūriu. Skanaus!