Burgeris su krevetėmis ir Aioli padažu



Ingredientai
Porcijos: +4


Gaminimas
25 min.Print
  • Aioli – tai populiarus Viduržemio jūros regione padažas iš česnakų ir alyvuogių aliejaus. Pagaminti jį labai paprasta. Sumaišykite kiaušinio trynį, susmulkintą česnaką, druską ir garstyčias, kol gausite vientisą masę. Nenustodami maišyti, po truputį pilkite alyvuogių aliejų. Kai mišinio konsistencija taps panaši į majonezą, įpilkite citrinų sultis ir vėl gerai viską sumaišykite.
  • Sutepkite aioli padažu šiek tiek apkeptas bandeles, tada padėkite ant jų po salotų lapą, gabaliuką pomidoro, agurko ir keletą rausvųjų svogūnų žiedų.
  • Burgeris su krevetėmis ir Aioli padažu
    Pabaigoje sudėkite ant grilio užkeptas lukštentas tigrines krevetes. Skanaus!



Pasidalink su draugais
Įvertinimas
( 1 assessment, vid. 55 )
ŠeimosReceptai.lt
Parašykite komentarą

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: