Ingredientai
Porcijos: –+
- Mielinė sluoksniuota tešla 1 pakelis
- Baltagūžiai kopūstai 1 vnt.
- Sviestas 4 valg. š.
- Kiaušiniai 5 vnt.
- Krapai pagal skonį
- Druska pagal skonį
Porcijoje
Kalorijos: 535 kcal
Baltymai: 12.80 g
Riebalai: 24.10 g
Angliavandeniai: 67.30 g
Gaminimas
-
Smulkiai supjaustykite kopūstą ir troškinkite apie 30 minučių su sviestu, kol suminkštės.
-
Išvirkite 4 kiaušinius kietai ir supjaustykite nedideliais kubeliais. Smulkiai sukapokite krapus.
-
Sumaišykite atvėsusius kopūstus su kiaušiniais ir krapais, šiek tiek pasūdykite.
-
Kepimo formą išklokite tešlos lakštais ir ant jų išdėliokite įdarą, palikdami šiek tiek vietos prie kraštų.
-
Įdarą užklokite tešlos lakštais ir sutvirtinkite kraštus. Lakštus sutepkite lengvai išplaktu kiaušiniu.
-
Kepimo formą dėkite į iki 200 laipsnių temperatūros įkaitintą orkaitę ir kepkite pyragą 40-45 minutes. Skanaus!