Vištienos apkepas su sūriu ir pievagrybiais

Gaminame skanų vištienos apkepą su sūriu ir pievagrybiais orkaitėje.



Ingredientai
Porcijos: +4


Paruošimo būdas
1 val 20 minSpausdinti
  • Įdėkite vištienos filę į puodą su pasūdytu vandeniu ir virkite 20 minučių. Vėliau nusausinkite, leiskite šiek tiek atšalti ir supjaustykite kubeliais.
  • Susmulkinkite svogūnus ir pievagrybius. Įkaitinkite keptuvę su aliejumi ir apkepkite joje svogūnus per porą minučių. Po to pridėkite pievagrybius ir kepkite dar 5-8 minutes.
  • Sausoje keptuvėje pakepinkite miltus ir iš lėto įmaišykite grietinėlę bei prieskonius. Kai gautas mišinys užvirs, nukelkite jį nuo ugnies.
  • Sumaišykite kepintus pievagrybius su vištiena ir grietinėlės bei miltų padažu.
  • Vištienos apkepas su sūriu ir pievagrybiais
    Gautą masę sudėkite į kepimo indą. Iš viršaus apibarstykite tarkuotu sūriu, įdėkite į iki 180 laipsnių įkaitintą orkaitę ir kepkite, kol sūris išsilydys. Skanaus!



Pasidalink su draugais
Įvertinimas
( 1 assessment, average 5 from 5 )
ŠeimosReceptai.lt
Parašykite komentarą

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: