Dešrelių pyragas



Ingredientai
Porcijos: +4


Gaminimas
30 min.Print
  • Atšildykite tešlą, iškočiokite ją ir įdėkite į kepimo skardą. Tešlos paviršių sutepkite lydytu sūriu, palikus neteptu po 1 cm iš kiekvieno krašto.
  • Suplakite kiaušinius su pienu ir pagardinkite druska bei pipirais.
  • Keptuvėje ištirpinkite sviestą ir įpilkite į ją kiaušinių bei pieno mišinį. Kepkite ant nedidelės ugnies. Iškeptą kiaušinių masę išdėliokite ant tešlos.
  • Dešreles supjaustykite gabaliukais, grybus – griežinėliais, pomidorus – plonomis skiltelėmis ir išdėliokite ant tešlos.
  • Dėkite pyragą į orkaitę, įkaitintą iki 200 laipsnių temperatūros. Kepkite maždaug 15 minučių.
  • Dešrelių pyragas
    Iškeptą dešrelių pyragą supjaustykite gabaliukais ir pabarstykite petražolėmis. Skanaus!



Pasidalink su draugais
Įvertinimas
( 1 assessment, vid. 55 )
ŠeimosReceptai.lt
Parašykite komentarą

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: