Mėsainis su pelėsiniu sūriu ir saldžiai aštriu BBQ padažu iš mėlynių.
Ingredientai
Porcijos: –+
- Mėsainiui
- Jautienos faršas 500 g
- Mėsainių bandelės 4 vnt.
- Šaltai rūkyta šoninė 4 juostelės
- Bri sūris 4 gabaliukai
- Gražgarstės 1 lėkštė
- Česnakai 1 skiltelė
- Svogūnų granulės 2 valg. š.
- Čiobreliai (susmulkinti) 1 valg. š.
- Druska pagal skonį
- Malti juodieji pipirai pagal skonį
- Padažui
- Mėlynės 1 stiklinė
- Balzaminis actas 3 valg. š.
- Cukrus (cukranendrių) 1.5 valg. š.
- Kečupas 1.5 valg. š.
- Česnakai 1 skiltelė
- Vorčesterio padažas 1 lašas
Porcijoje
Kalorijos: 612 kcal
Baltymai: 43.00 g
Riebalai: 30.00 g
Angliavandeniai: 40.00 g
Paruošimo būdas
- Pradėsime nuo padažo. Išplaukite mėlynes, nulupkite ir susmulkinkite česnaką. Sudėkite visus padažo ingredientus į keptuvę ir gaminkite ant nedidelės ugnies. Kai užvirs, gaminkite dar apie 15 minučių, kol padažas taps tirštas.
- Sumaišykite faršą su susmulkintu česnaku, svogūnų granulėmis ir čiobreliais. Suformuokite kotletus, pabarstykite druska bei pipirais ir užkepkite grilyje.Taip pat užkepkite grilyje šoninę.
- Prieš 30 sekundžių iki pabaigos, uždėkite ant kepamų kotletų po gabaliuką bri sūrio. Iškeptus kotletus ir šoninę padėkite ant bandelių, užpilkite mėlynių padažu ir uždįkite ant viršaus gražgarstes. Skanaus!