Jautienos mėsainis su fetos sūriu ir šafrano padažu

Ingredientai
Porcijos: +4
Porcijoje
Kalorijos: 483 kcal
Baltymai: 28 g
Riebalai: 25 g
Angliavandeniai: 39 g
Gaminimas
18 min.Print
  • Sumaišykite jautienos faršą su paprika, druska ir 2 šaukšteliais mėtų. Padalinkite į 4 vienodas dalis, suformuokite rutulius ir kol kas atidėkite į šoną.
  • Mažame dubenyje sumaišykite šafraną ir 1 šaukštelį karšto vandens. Palaukite 2-3 minutes ir įpilkite į mišinį jogurtą bei pridėkite smulkiai supjaustytus šviežių raudonėlių lapus. Viską gerai sumaišykite ir irgi atidėkite į šoną.
  • Kitame dubenyje sumaišykite kubeliais supjaustytą pomidorą, fetos sūrį, alyvuogių aliejų ir likusias mėtas.
  • Kepkite jautienos rutulius po 3 minutes iš abiejų pusių.
  • Ant kiekvienos mėsainių bandelės padėkite po jautienos rutulį, užpilkite 1 šaukštu jogurto ir šafrano padažu ir uždėkite sūrio ir pomidorų mišinį.
Pasidalink su draugais
Įvertinimas
( 1 assessment, vid. 55 )
ŠeimosReceptai.lt
Parašykite komentarą

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: