Jautienos mėsainis su fetos sūriu ir šafrano padažu

Ingredientai
Porcijos: +
Porcijoje

Kalorijos: 483 kcal

Baltymai: 28 g

Riebalai: 25 g

Angliavandeniai: 39 g

Gaminimas
18 min. Print
  • Sumaišykite jautienos faršą su paprika, druska ir 2 šaukšteliais mėtų. Padalinkite į 4 vienodas dalis, suformuokite rutulius ir kol kas atidėkite į šoną.

  • Mažame dubenyje sumaišykite šafraną ir 1 šaukštelį karšto vandens. Palaukite 2-3 minutes ir įpilkite į mišinį jogurtą bei pridėkite smulkiai supjaustytus šviežių raudonėlių lapus. Viską gerai sumaišykite ir irgi atidėkite į šoną.

  • Kitame dubenyje sumaišykite kubeliais supjaustytą pomidorą, fetos sūrį, alyvuogių aliejų ir likusias mėtas.

  • Kepkite jautienos rutulius po 3 minutes iš abiejų pusių.

  • Ant kiekvienos mėsainių bandelės padėkite po jautienos rutulį, užpilkite 1 šaukštu jogurto ir šafrano padažu ir uždėkite sūrio ir pomidorų mišinį.

Reitingas
( 1 , vid. 55 )
SeimosReceptai.lt
Parašykite komentarą

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: