Spagečiai alla puttanesca

Tai dar vienas klasikinis itališkas patiekalas su kaparėliais, ančiuviais ir aitriosiomis paprikomis. Spagečiai alla puttanesca yra sotūs, aštrūs ir neįtikėtino skanūs.

Ingredientai
Porcijos: +4
Porcijoje
Kalorijos: 457 kcal
Baltymai: 15.7 g
Riebalai: 10 g
Angliavandeniai: 74.7 g
Gaminimas
15 min.Print
  • Spagečius išvirkite pasūdytame vandenyje iki al dente būsenos.
  • Įkaitinkite aliejų ant vidutinės ugnies ir sudėkite smulkintą česnaką, plonas aitriosios paprikos juosteles, smulkiai supjaustytą ančiuvių filė, alyvuoges ir kaparėlius. Kepkite kelias minutes.
  • Sudėkite per pusę perpjautus pomidorus ir šiek tiek vandens iš puodo su spagečiais. Uždenkite dangtimi ir troškinkite 3-4 minutes, kol pomidorai pradės minkštėti. Įdėkite spagečius ir bazilikų lapelius. Gerai išmaišykite ir pagardinkite druska.
  • Spagečiai alla puttanesca
    Makaronus sudėkite į lėkštę ir pabarstykite parmezanu.
Pasidalink su draugais
Įvertinimas
( Dar nėra įvertinimų )
ŠeimosReceptai.lt
Parašykite komentarą

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: