Ingredientai
Porcijos: –+
- Vištienos krūtinėlė 2 vnt.
- Makaronai Farfalle 350 g
- Brokoliai 1 vnt.
- Česnakai 3 skiltelės
- Pienas 240 ml
- Parmezano sūris (tarkuotas) 50 g
- Kreminis sūris 180 g
- Alyvuogių aliejus 1 valg. š.
- Druska pagal skonį
- Malti juodieji pipirai pagal skonį
Porcijoje
Kalorijos: 790 kcal
Baltymai: 73 g
Riebalai: 23 g
Angliavandeniai: 73 g
Paruošimo būdas
- Keptuvėje įkaitinkite alyvuogių aliejų ant vidutinės ugnies. Sudėkite vištienos krūtinėles, pagardinkite prieskoniais ir kepkite po 8 minutes iš kiekvienos pusės. Šiek tiek atvėsinkite ir supjaustykite mažais gabalėliais.
- Makaronus sudėkite į verdantį pasūdytą vandenį. Virkite iki al dente būsenos, kaip nurodyta ant pakuotės. Likus 2 minutėms įdėkite į puodą brokolių žiedynus. Tada išpilkite vandenį.
- Į kitą puodą sudėkite pieną, parmezaną, kreminį sūrį, smulkintus česnakus ir prieskonius. Retkarčiais pamaišydami virkite, kol padažas sutirštės. Įdėkite į padažą makaronus su brokoliais ir vištieną, gerai išmaišykite. Skanaus!