Bananų keksai su špinatais

Bananų keksai su špinatais – greitai paruošiami, skanūs ir sveiki pusryčiai, kurių sudėtyje nėra cukraus. Vieną kartą jų paragavę, vargu ar kada norėsite pusryčiams valgyti ką nors kita. Pagrindinė taisyklė: bananai turi būti labai prinokę, ant kurių žievelės jau yra keletas tamsių dėmių.



Ingredientai
Porcijos: +14
Porcijoje
Kalorijos: 155 kcal
Baltymai: 2.20 g
Riebalai: 4.40 g
Angliavandeniai: 27.50 g


Gaminimas
45 min.Print
  • Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių temperatūros.
  • Sumaišykite blenderyje bananus, špinatus ir braškes (geriausiai prieš tai jas atšaldyti).
  • Vidutinio dydžio dubenyje sumaišykite miltus, kiaušinį, aliejų (vietoj saulėgrąžų galima naudoti bet kokį kitą augalinį aliejų), kepimo miltelius, cinamoną ir druską. Tada įpilkite į dubenį braškių, špinatų ir bananų mišinį ir gerai viską sumaišykite.
  • Gautą tešlą dėkite į popierines arba silikonines kepimo formas. Turėtų gautis apie 14 vienetų.
  • Bananų keksai su špinatais
    Kepkite orkaitėje 15-25 minutes. Prieš patiekdami, leiskite bananų keksams su špinatais šiek tiek atvėsti. Skanaus!



Pasidalink su draugais
Įvertinimas
( 1 assessment, vid. 55 )
ŠeimosReceptai.lt
Parašykite komentarą

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: