Moliūgai dažniausiai naudojami desertų receptuose, tačiau užtepėlė iš moliūgų puikiai dera prie krekerių.
Ingredientai
Porcijos: –+
- Svogūnai ½ vnt.
- Alyvuogių aliejus 1 valg. š.
- Rozmarinai ¾ arbat. š.
- Ožkų sūris 85 g
- Kreminis sūris 3 valg. š.
- Graikiškas jogurtas 120 g
- Moliūgai (tyrė) 60 g
- Cukrus 1 arbat. š.
- Druska pagal skonį
- Malti juodieji pipirai pagal skonį
Paruošimo būdas
- Alyvuogių aliejuje apkepkite rozmarinus ir svogūnus.
- Likusius ingredientus sumaišykite blenderyje.
- Papuoškite užtepėlę apkeptais rozmarinais bei svogūnais ir neškite prie stalo.