Gvakamolė su mangais

Išbandykite šią saldžiai aštrią gvakamolę. Jalapenai ir žaliųjų citrinų sultys suteikia jai aštrumo, o mangai puikiai papildo tradicinės gvakamolės skonį.

Ingredientai
Porcijos: +
Gaminimas
10 min. Print
  • Supjaustykite avokadus per pusę, išimkite kauliukus bei nuimkite žievę.

  • Suminkštinkite avokadus iki tyrės.

  • Pridėkite supjaustytus mangus, pomidorus ir jalapenus (jeigu nepavyks rasti šviežių jalapenų, galima naudoti konservuotus).

  • Įpilkite porą valgomųjų šaukštų žaliųjų citrinų sulčių. Skanaus!

Reitingas
( 1 , vid. 55 )
ŠeimosReceptai.lt
Parašykite komentarą

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: