Paruoškite lengvas daržovių salotas, šias brusketas su vištiena ir gausite sveikus bei maistingus pietus.
Ingredientai
Porcijos: –+
- Čiabata duona 6 vnt.
- Vištienos filė 100 g
- Pomidorai 3 vnt.
- Parmezano sūris (tarkuotas) 40 g
- Alyvuogių aliejus 1 arbat. š.
- Druska pagal skonį
- Malti juodieji pipirai pagal skonį
Porcijoje
Kalorijos: 123 kcal
Baltymai: 7 g
Riebalai: 5.3 g
Angliavandeniai: 11.5 g
Paruošimo būdas
- Vištienos filė supjaustykite nedideliais gabalėliais ir pagardinkite druska bei pipirais.
- Įkaitinkite keptuvę, įpilkite alyvuogių aliejų ir apkepkite vištieną.
- Paimkite švarią keptuvę, sudėkite čiabatos riekeles ir apkepkite iš abiejų pusių iki auksinės spalvos.
- Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių.
- Ant duonos sudėkite kubeliais supjaustytus pomidorus ir keptą vištieną, ant viršaus pabarstykite parmezano sūriu ir 10-15 minučių pašaukite į orkaitę, kol sūris išsilydys. Skanaus!