Brusketa su krevetėmis

Ingredientai
Porcijos: +
Porcijoje

Kalorijos: 770 kcal

Baltymai: 37 g

Riebalai: 18.5 g

Angliavandeniai: 114.4 g

Gaminimas
20 min. Print
  • Atidėkite 16 krevečių į šoną, o visas kitas smulkiai supjaustykite ir padėkite į dubenį.

  • Į dubenį su krevetėmis pridėkite smulkiai supjaustytus pomidorus, kečupą, rudąjį cukrų, smulkiai supjaustytą česnaką ir petražoles.

  • Ant viršaus įpilkite alyvuogių aliejų, ryžių actą, druską ir maltų juodųjų pipirų.

  • Viską gerai sumaišykite, uždenkite dubenį maistine plėvele ir įdėkite į šaldytuvą.

  • Apšlakstykite prancūziško batono riekeles alyvuogių aliejumi ir apkepkite ant keptuvės arba orkaitėje iš abiejų pusių.

  • Ant kiekvienos batono riekelės uždėkite po 1 šaukštą krevečių masės iš dubens. Papuoškite kiekvieną brusketą krevetėmis, kurias atidėjote į šalį. Taip pat galite papuošti brusketas šviežiais žalumynais, agurkais arba avokadais.

Reitingas
( 1 , vid. 55 )
SeimosReceptai.lt
Parašykite komentarą

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: