Brusketa su krevetėmis



Ingredientai
Porcijos: +4
Porcijoje
Kalorijos: 770 kcal
Baltymai: 37 g
Riebalai: 18.5 g
Angliavandeniai: 114.4 g


Gaminimas
20 min.Print
  • Atidėkite 16 krevečių į šoną, o visas kitas smulkiai supjaustykite ir padėkite į dubenį.
  • Į dubenį su krevetėmis pridėkite smulkiai supjaustytus pomidorus, kečupą, rudąjį cukrų, smulkiai supjaustytą česnaką ir petražoles.
  • Ant viršaus įpilkite alyvuogių aliejų, ryžių actą, druską ir maltų juodųjų pipirų.
  • Viską gerai sumaišykite, uždenkite dubenį maistine plėvele ir įdėkite į šaldytuvą.
  • Apšlakstykite prancūziško batono riekeles alyvuogių aliejumi ir apkepkite ant keptuvės arba orkaitėje iš abiejų pusių.
  • Brusketa su krevetėmis
    Ant kiekvienos batono riekelės uždėkite po 1 šaukštą krevečių masės iš dubens. Papuoškite kiekvieną brusketą krevetėmis, kurias atidėjote į šalį. Taip pat galite papuošti brusketas šviežiais žalumynais, agurkais arba avokadais.



Pasidalink su draugais
Įvertinimas
( 2 assessment, vid. 55 )
ŠeimosReceptai.lt
Parašykite komentarą

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: