Paprasta ir labai skanus kiaušinienės su pomidorais ir pievagrybiais receptas. Ši kiaušinienė tikrai taps viena jūsų mėgstamiausių.
Ingredientai
Porcijos: –+
- Pomidorai (vyšniniai) 150 g
- Pievagrybiai 4 vnt.
- Raudonos saldžiosios paprikos ¼ vnt.
- Rausvieji svogūnai ½ vnt.
- Saulėgrąžų aliejus 2 valg. š.
- Kiaušiniai 4 vnt.
- Druska pagal skonį
- Malti juodieji pipirai pagal skonį
Porcijoje
Kalorijos: 310 kcal
Baltymai: 19 g
Riebalai: 23 g
Angliavandeniai: 5.8 g
Paruošimo būdas
- Pomidorus supjauskite per pusę, pievagrybius ir paprikas – gabalėliais, o svogūnus – pusžiedžiais.
- Įkaitinkite aliejų keptuvėje ant vidutinės ugnies. Pievagrybius kartu su paprikomis ir svogūnais kepkite 3-4 minutes. Sudėkite pomidorus ir išmaišykite.
- Kiaušinius lengvai suplakite šakute su druska ir pipirais. Įpilkite į keptuvę ir kepkite dar kelias minutes, kol kiaušiniai sukrekės.