Šiandien sužinosite, kaip gaminami spagečių makaronai su krevetėmis ir česnakiniu grietinėlės padažu. Šis itališkos virtuvės patiekalas puikiai tiks ir pietums, ir vakarienei.
Ingredientai
Porcijos: –+
- Spagečiai 250 g
- Virtos krevetės 200 g
- Grietinėlė 150 ml
- Sviestas 20 g
- Svogūnai 50 g
- Česnakai 2 skiltelės
- Petražolės 20 g
- Druska pagal skonį
- Malti juodieji pipirai pagal skonį
Porcijoje
Kalorijos: 353 kcal
Baltymai: 17.4 g
Riebalai: 9.2 g
Angliavandeniai: 49.5 g
Paruošimo būdas
- Smulkiai supjaustykite česnakus ir svogūną.
- Ištirpinkite sviestą keptuvėje ir kepkite jame supjaustytus česnakus bei svogūnus apie 2 minutes.
- Įdėkite lukštentas krevetes ir kepkite dar 2-3 minutes.
- Pabarstykite druska ir juodais pipirais.
- Įpilkite grietinėlę ir palaukite kol užvirs.
- Įdėkite petražoles ir nuimkite nuo ugnies.
- Spagečius išvirkite taip, kaip nurodyta ant pakotės ir sumaišykite su krevetėmis ir česnakiniu grietinėlės padažu.
- Valgykite makaronus, kol jie yra šilti. Skanaus!